REZERVARE CURSĂ

Comandă o mașină sau un taxi în Ploiești sau Timișoara, la cele mai bune prețuri. Introdu datele cursei în formularul de mai jos, vezi tarifele* și clasele de mașini disponibile, apoi selectează clasa de mașini dorită și achită online** cu cardul.

 
Vă rugăm așteptați, se preiau datele...

Confirmare cursă

Pentru confirmarea cursei este necesar să vă autentificați în contul dumneavoastră XTaxiTransfer.

Aveți deja cont pe platforma XTaxiTransfer? Click pe butonul de mai jos pentru a vă autentifica. O fereastă pop-up vi se va deschide.

Autentificare
Nu aveți cont pe platforma XTaxiTransfer? Click pe butonul de mai jos pentru a deschide pagina de înregistrare. După înregistrare, reveniți în această pagină și autentificați-vă pentru a putea finaliza comanda dvs.

Creare cont nou
Comandă acum o mașină sau un taxi în Ploiești sau Timișoara. XTaxiTransfer (XTT) oferă servicii de transport persoane în regim închiriere cu șofer, transport grupuri, preluare aeroport, transfer aeroport, transport de la hotel la aeroport, transport de la hotel la sediul companiei sau șofer personal la cele mai bune prețuri, cu mașini licențiate și șoferi profesioniști. Poți achita online**, cu cardul, după finalizarea rezervării și ai acces din contul tău XTT la toate informațiile privind situația financiară (facturi proforme, facturi fiscale, istoricul încărcărilor contului), istoricul comenzilor și acces la ofertele speciale.

Pentru mai multe detalii privind întreaga gamă de servicii de transport persoane oferite de XTT pentru persoanele fizice și pentru companii vă rugăm să accesați pagina Servicii.

Înscrie-te acum și primești un bonus de înregistrare de 10 lei!

Serviciul XTaxiTransfer - închirieri mașină cu șofer, ridesharing, transport persoane, rezervări taxi - este momentan disponibil în Ploiești și Timișoara. Ești din alt oraș și vrei să câștigi bani în timpul liber, conducând mașina ta? Află cum poți deveni partenerul nostru.

* tarifele afișate sunt fixe și se achită după efectuarea rezervării, exceptând mașinile taxi, unde tariful afișat este estimat, iar tariful final este determinat de aparatul de taxat din taxi, la finalizarea cursei.
** se achită online după efectuarea rezervării pe site, exceptând mașinile taxi, unde plata se face la șofer, cash, în lei, după efectuarea cursei.