ESTIMARE ȘI REZERVARE CURSĂ

Află cât costă o cursă si apoi rezervă o masină cu șofer sau un taxi. Introdu punctul de plecare, punctul de sosire și data în formularul de mai jos, vezi prețurile* cursei pe clase de mașini disponibile, apoi selectează clasa dorită, achită online** cu cardul și descarcă factura fiscală din contul tău XTT.

 
Carduri acceptate

accepted cards

Carduri neacceptate

American Express (AMEX), Discover, JCB, Diners Club, BCcard, RuPay, UnionPay
Vă rugăm așteptați, se preiau datele...

Confirmare cursă

Pentru confirmarea cursei este necesar să vă autentificați în contul dumneavoastră XTaxiTransfer.

Aveți deja cont pe platforma XTaxiTransfer? Click pe butonul de mai jos pentru a vă autentifica. O fereastă pop-up vi se va deschide.

Autentificare
Nu aveți cont pe platforma XTaxiTransfer? Click pe butonul de mai jos pentru a deschide pagina de înregistrare. După înregistrare, reveniți în această pagină și autentificați-vă pentru a putea finaliza comanda dvs.

Creare cont nou
Rezervă acum o mașină cu șofer sau un taxi. XTaxiTransfer (XTT) oferă servicii de transport persoane în regim închiriere cu șofer, transport tip door to door, transport grupuri, preluare aeroport cu Greet & Meet, transfer aeroport, transport de la hotel la aeroport, transport de la hotel la sediul companiei sau șofer personal pe o perioadă mai lungă, totul la cele mai bune prețuri, cu mașini licențiate și șoferi profesioniști. Poți achita online**, cu cardul, după finalizarea rezervării și ai acces din contul tău XTT la toate informațiile privind situația financiară (facturi proforme, facturi fiscale, istoricul tranzacțiilor), istoricul comenzilor și acces la ofertele speciale.

Pentru mai multe detalii privind întreaga gamă de servicii de transport persoane oferite de XTT pentru persoanele fizice și pentru companii vă rugăm să accesați pagina Servicii.

Înscrie-te acum și primești un bonus de înregistrare de 10 lei!

Serviciul XTaxiTransfer - închirieri mașină cu șofer, transport persoane door to door, rezervări taxi - este momentan disponibil în Ploiești, Timișoara și București. Ești din alt oraș și vrei să câștigi bani în timpul liber, conducând mașina ta? Află cum poți deveni partenerul nostru.

* prețurile afișate sunt fixe și se achită după efectuarea rezervării, exceptând mașinile taxi, unde prețul afișat este estimat, prețul final fiind determinat de aparatul de taxat din taxi, la finalizarea cursei.
** se achită online după efectuarea rezervării pe site, exceptând mașinile taxi, unde plata se face la șofer, cash, în lei, după efectuarea cursei.